E. LenL steunvlag
  Meer informatie - > klik op vlag.


 

 

 

 

 

 

 

Diensten Pauluskerk

Zondag eredienst: 10.00 uur.
Let op! van te voren aanmelden is verplicht. Meer informatie over aanmelden en de coronamaatregelen leest u midden op deze pagina onder Corona maatregelen.


Openstelling: de kerk is op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur open. Een ieder is welkom om even stil te zijn, te bidden of een kaarsje aan te steken. Wellicht ten overvloede: houd voldoende afstand tot elkaar.

 

Online bekijken: De erediensten zijn per 18 oktober online te bekijken met beelden. U kunt live kijken of de dienst later bekijken vanuit de opgeslagen opname:

Live via: You Tube
Later bekijken via: kerkdienstgemist.nl

 

Orden van dienst zijn hier te vinden.


Zondag 22 november 2020

10.00 uur: ds. N. de Jong-Dorland, Utrecht
Collecten: 1. Pastoraat  2. Kerk

Zondag 29 november 2020 - 1e zondag van Advent

10.00 uur: ds. P. van Winden, Soest

Collecten: 1. Kerk in Actie   2. Kerk

Bevestiging van nieuwe ouderlingen in het ambt.

Na de dienst is digitaal feliciteren mogelijk, zie orde van dienst.

 

12.00 uur: Kinderdienst - Anders dan Anders (ADA)

 

 

Dinsdag 1 december 2020

19.15 uur: Adventsvesper

 

Iedere vrijdag 12.15-12.30 uur Coventrygebed Gebed voor Vrede en Verzoening.

 

Via Bid in de Binnenkamer - Hydepark  kunt u op doordeweekse dagen om 9.30 uur een ochtendgebed meemaken en om 21.30 uur een avondgebed. Deze getijdengebeden worden uitgezonden vanuit de kapel van Nieuw Hydepark te Doorn. Via de site www.Bidindebinnenkamer kunt u ook voorbeden vragen.

 

Via onze plaatselijke contactpersoon Wim Kaars stuurt het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) regelmatig links naar hun site. Voor de mobiele telefoon is er de app Mijn Bijbel, die gratis te downloaden is via debijbel.nl, of de Apple of Google Store. Je kunt luisteren naar de bijbelpodcast ‘Dagvers’ met elke dag een ander stukje uit de Bijbel, een korte toelichting en een concrete vraag of opdracht. Tijdsduur ongeveer 4 minuten. Activiteiten

Bewogenheid

September 2020 - we leven nog steeds in de onzekere tijd van Covid 19 / Corona.
In de Pauluskerk zijn we nog steeds in beweging en doen dat ook graag met anderen. In 'een wereld andersom' zien we de compassie, gelijkwaardigheid en actie met de hele wereld om ons heen.

Dit seizoen 2020-2021 hebben we in ieder geval bij aanvang te maken met beperkingen vanuit de Corona-maatregelen. Dit om te voorkomen dat het virus zich uitbreidt. Wij voelen onze verantwoordelijkheid hierin en zullen onze bijdrage leveren.
Dit betekent dat de activiteiten van lezingen tot zang hierdoor beinvloed zijn. Op het moment dat een activiteit onder druk komt door nieuwe of al geldende gezondheidsmaatregelen zullen wij de veilige route kiezen.
Al dit benoemd hebbende, treft u ook voor het komende jaar een uitgebreid programmaboekje.  We willen dit seizoen in de Pauluskerk op allerlei manieren aan de gang met het thema ‘Bewogenheid’.
We bezinnen ons en laten ons raken. Door de prachtige muziek uit de Barok, door leren omgaan met verdriet, door de mensenrechtenacties van Amnesty, door inzichten over het leven van Franciscus van Assisi, door elkaar te ontmoeten, samen te zingen, te eten enz... We nodigen iedereen uit die zich graag laat bewegen, om in beweging te komen, mee te doen en verhalen met ons te delen.

U kunt alle bijeenkomsten rustig nalezen in ons jaarprogramma boekje 2020-2021.  Dat is verkrijgbaar in de Pauluskerk of te vinden via deze Link

Tenzij anders vermeld, vinden de bijeenkomsten plaats in de Pauluskerk. Achterzaal is toegankelijk via achteringang in de W. van Collenstraat. 

 

Zondag 22 november

15.00 uur: Rondom Bach Concert - Musicque de joye

Door studenten en alumni van het Utrechts Conservatorium o.l.v. Heiko ter Schegget.

Musicque de joye. Programma: werken van Johann Sebastian Bach, Guillaume Colin en Willem Fesch.

Er kunnen 30 mensen het concert bijwonen, hierbij geldt 'vol is vol'. Er is geen aanmeldsysteem. Het concert kunt u ook live digitaal bijwonen (het wordt niet opgeslagen) via 'Gemist'

 

Zaterdag 12 december

20.00 uur: Orgelconcert Diederik Bos met  ‘Dat wat niet in een kerkdienst past’.

Het orgel in de Pauluskerk is een bijzonder, een samengesteld instrument met verschillende tijds- en muziekinvloeden. Dit concert brengt vanavond muziek die u misschien nog niet eerder gehoord heeft. Denk b.v. aan Sweelincks 'Mein junges leben hat ein end', Sweelincks ‘Chromatische Fantasie’ en Bachs ‘Passacaglia’.

 

Vrijdag 27 november 2020

20.00 uur: Lezing: Elkaar helpen bij verlies en verdriet.  VERVALT i.v.m. Corona-maatregelen

M. Keirse, Em. hoogleraar Verliesverwerking aan de Faculteit geneeskunden KU Leuven