E. LenL steunvlag
  Meer informatie - > klik op vlag.


 

 

 

 

 

 

 

Corona maatregelen

Update 16 december 2020

Vanwege de noodzakelijke extra beperkingen heeft de kerkenraad besloten alle geplande activiteiten in de Pauluskerk niet door te laten gaan. Kerkdiensten vinden plaats zonder  gemeenteleden. Alleen predikant/voorganger, ambtsdragers en diegenen die een rol in de dienst hebben zijn aanwezig. De diensten zijn online te volgen en via YouTube.  

Update 18 november

Er is weer ruimte gegeven om kleinschalige optredens toe te staan.
De volgende activiteit kan doorgaan: 12 december: Orgelconcert door Diederik Bos (zie Activiteiten) en 19 december: X-mas Carols in de Pauluskerk

Update 6 oktober 2020

De maatregelen genomen door de overheid hebben gevolgen voor de kerkdiensten in ons land de komende tijd.

Komende zondagen mogen maximaal 30 gemeenteleden aanwezig zijn, exclusief dienstdoende voorganger, ambtsdragers, organist, koster, lector, cantorij en plaatsaanwijzers. Er is geen kindernevendienst, creche en 12+dienst.

Er geldt een aanmeldingsplicht voor elke dienst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dat kan tot zaterdagmiddag 12.00 uur.

Als gemeenteleden zich verplaatsen in het kerkgebouw dienen zij een mondkapje te dragen. Gemeenteleden wordt naar hun gezondheid gevraagd en hun namen worden genoteerd. Ook het handen wassen blijft.

Vanaf 1 juli 2020:

Per 1 juli 2020 is de kerk weer open voor de zondagse eredienst. Deze diensten zullen echter niet meer de bijeenkomsten zijn die wij gewend waren.

De Protestantse Kerk (PKN) heeft een protocol opgesteld voor kerkdiensten en andere kerkelijke bijeenkomsten. Aan de hand van dit protocol is een gebruikersplan voor de Pauluskerk Breukelen gemaakt. Deze is daarna vastgesteld door de kerkenraad. Dit gebruikersplan is geldig vanaf 1 juli en kan al naar gelang de omstandigheden en de adviezen van de Rijksoverheid in de toekomst aangepast worden. Zie Kerknieuws voor verdere informatie.

Diensten Pauluskerk

Vanwege de extra coronamaatregelen is de Pauluskerk voorlopig voor alle activiteiten gesloten. Kerkdiensten zijn te volgen via website en You Tube.

Zondag eredienst: 10.00 uur.

Let op! van te voren aanmelden is verplicht. Meer informatie over aanmelden en de coronamaatregelen leest u midden op deze pagina onder Corona maatregelen.


Openstelling: de kerk is op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur open. Een ieder is welkom om even stil te zijn, te bidden of een kaarsje aan te steken. Wellicht ten overvloede: houd voldoende afstand tot elkaar.

 

Online bekijken: De erediensten zijn per 18 oktober online te bekijken met beelden. U kunt live kijken of de dienst later bekijken vanuit de opgeslagen opname:

Live via: You Tube
Later bekijken via: kerkdienstgemist.nl

 

Orden van dienst zijn hier te vinden.


 

Dinsdag 23 februari, 2, 9, 16, 23 en 30 maart 2021

19.15 uur: Oecumenische vespers uit de Pauluskerk
collecte: Voedselbank Stichtse Vecht


Zondag 21 februari 2021

10.00 uur: ds. E. Sneep, Amstelveen
Collecten: 1. Kerk in Actie: Moldavie    2. Kerk


Zondag 28 februari 2021

10.00 uur: ds. B. Aalbers, Zwolle
Collecten: 1. PKN, Missionair Werk     2. Kerk


Zondag 7 maart 2021

10.00 uur: ds. O. van Dongen, Amsterdam 
Collecten: 1. Diaconie: Theologisch Onderwijs in het Midden Oosten   2. Kerk


Woensdag 10 maart 2021 - Biddag voor gewas en arbeid

19.30 uur: ds. P. van Winden, Soest
Collecten: 1. Werelddiaconaat (ZWO)     2. Kerk 

Iedere vrijdag 12.15-12.30 uur CGebed voor Vrede en Verzoening. Gaat voorlopig niet door.

 

Via Bid in de Binnenkamer - Hydepark  kunt u op doordeweekse dagen om 9.30 uur een ochtendgebed meemaken en om 21.30 uur een avondgebed. Deze getijdengebeden worden uitgezonden vanuit de kapel van Nieuw Hydepark te Doorn. Via de site www.Bidindebinnenkamer kunt u ook voorbeden vragen.

Via onze plaatselijke contactpersoon Wim Kaars stuurt het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) regelmatig links naar hun site. Voor de mobiele telefoon is er de app Mijn Bijbel, die gratis te downloaden is via debijbel.nl, of de Apple of Google Store. Je kunt luisteren naar de bijbelpodcast ‘Dagvers’ met elke dag een ander stukje uit de Bijbel, een korte toelichting en een concrete vraag of opdracht. Tijdsduur ongeveer 4 minuten. Activiteiten

Bewogenheid

September 2020 - we leven nog steeds in de onzekere tijd van Covid 19 / Corona.
In de Pauluskerk zijn we nog steeds in beweging en doen dat ook graag met anderen. In 'een wereld andersom' zien we de compassie, gelijkwaardigheid en actie met de hele wereld om ons heen.

Dit seizoen 2020-2021 hebben we in ieder geval bij aanvang te maken met beperkingen vanuit de Corona-maatregelen. Dit om te voorkomen dat het virus zich uitbreidt. Wij voelen onze verantwoordelijkheid hierin en zullen onze bijdrage leveren.
Dit betekent dat de activiteiten van lezingen tot zang hierdoor beinvloed zijn. Op het moment dat een activiteit onder druk komt door nieuwe of al geldende gezondheidsmaatregelen zullen wij de veilige route kiezen.
Al dit benoemd hebbende, treft u ook voor het komende jaar een uitgebreid programmaboekje.  We willen dit seizoen in de Pauluskerk op allerlei manieren aan de gang met het thema ‘Bewogenheid’.
We bezinnen ons en laten ons raken. Door de prachtige muziek uit de Barok, door leren omgaan met verdriet, door de mensenrechtenacties van Amnesty, door inzichten over het leven van Franciscus van Assisi, door elkaar te ontmoeten, samen te zingen, te eten enz... We nodigen iedereen uit die zich graag laat bewegen, om in beweging te komen, mee te doen en verhalen met ons te delen.

U kunt alle bijeenkomsten rustig nalezen in ons jaarprogramma boekje 2020-2021.  Dat is verkrijgbaar in de Pauluskerk of te vinden via deze Link

Tenzij anders vermeld, vinden de bijeenkomsten plaats in de Pauluskerk. Achterzaal is toegankelijk via achteringang in de W. van Collenstraat.