Snel naar...

Wat wij doen

Ieder seizoen bieden wij een uitgebreid jaarprogramma aan met lezingen, gespreksgroepen, concerten en andere activiteiten die bijdragen aan het samen zoeken, aan het leren als mens en aan de ontmoeting met elkaar en de wereld. Zo hebben we thema-avonden gehad over opvoeding en het nieuwe Liedboek. Lezingen over euthanasie, vrouwenemancipatie, dementie, homorechten en antisemitisme. Luisterden we o.a. naar Bach cantates en verschillende koren. En bekeken en bespraken we indringende films. Daarnaast is de kerk open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Daar kunt u de verrassend moderne en lichte kerkzaal bekijken, even stil zijn, een kaarsje aansteken en de wisselende expositites bezoeken

Jaarthema

We gaan dit seizoen in de Pauluskerk op allerlei manieren aan de gang met het thema ‘De Kracht van HOOP‘. We bezinnen ons en laten ons raken. Door de prachtige muziek uit de Barok, door leren omgaan met  wat speelt, het ondersteunen van anderen, door de mensenrechtenacties van Amnesty, door inzichten over vertrouwen vanuit verschillende invalshoeken, door elkaar te ontmoeten, samen te zingen, te eten enz… We nodigen iedereen uit die zich graag laat bewegen, om in beweging te komen, mee te doen en verhalen met ons te delen.

U kunt alle activiteiten/bijeenkomsten rustig nalezen in ons Jaarprogramma 2023-2024. Een papieren versie is verkrijgbaar in de Pauluskerk.

Tenzij anders vermeld, vinden de bijeenkomsten plaats in de Pauluskerk. Achterzaal is toegankelijk via achteringang in de W. van Collenstraat.