E. LenL steunvlag
  Meer informatie - > klik op vlag.


 

 

 

 

 

 

 

Streamer

Diensten Pauluskerk

U kan de kerkdiensten bezoeken of volgen via website www.kerkdienstgemist.nl en You Tube.
 

Zondag eredienst: 10.00 uur.

 

Openstelling:  De kerk is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De expositie kan worden bekeken en/of is  er gelegenheid om een kaarsje aan te staken. 

 

Online bekijken: De erediensten zijn online te beluisteren en te bekijken. U kunt live kijken of de dienst later bekijken vanuit de opgeslagen opname:

Live en ook later bekijken via: You Tube
Live en ook later bekijken via: kerkdienstgemist.nl

 

Orden van dienst zijn hier te vinden.


Zondag 15 mei 2022

10.00 uur: ds. P. van Winden, Soest - Dienst van Schrift en Tafel

Collecte: 1. Binnenlands diaconaat  2. Wijkkas

19.00 uur: ds. G.M. Speelman - Choral Evensong (zie ook Actiivteiten)

 

Zondag 22 mei

10.00 uur: ds. K. Hage, 's-Gravenzande

Collecte: 1. Missionair Werk   2. Wijkkas

19.00 uur: Taizéviering

 

Donderdag 26 mei 2022 - Hemelvaartsdag

9.30 in Joh. de Doperkerk: ds. D.E.E. Figee en pastor J. van Os

Collecte: Oecumene

 

Zondag 29 mei

10.00 uur: ds. L. Schoonderbeek, Amersfoort

Collecte: 1. Jong Protestant  2. Wijkkas

 

Iedere vrijdag van 12.15-12.30 uur      Gebed voor Vrede en Verzoening.

 

Via Bid in de Binnenkamer - Hydepark  kunt u op doordeweekse dagen om 9.30 uur een ochtendgebed meemaken en om 21.30 uur een avondgebed. Deze getijdengebeden worden uitgezonden vanuit de kapel van Nieuw Hydepark te Doorn. Via de site www.Bidindebinnenkamer.nl kunt u ook voorbeden vragen.

Via onze plaatselijke contactpersoon Wim Kaars stuurt het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) regelmatig links naar hun site. Voor de mobiele telefoon is er de app Mijn Bijbel, die gratis te downloaden is via debijbel.nl, of de Apple of Google Store. Je kunt luisteren naar de bijbelpodcast ‘Dagvers’ met elke dag een ander stukje uit de Bijbel, een korte toelichting en een concrete vraag of opdracht. Tijdsduur ongeveer 4 minuten. Activiteiten

  •  Zaterdag 14 mei 16.00 uur en 20.00 uur: Concert Hier en om de Hoek (www.hieromdehoek.live)
  •  Zondag 15 mei 19.00 uur: Choral Evensong met Vocaal Theologen Ensemble o.l.v. Hanna Rijken, m.m.v. Sebastiaan 't Hart, orgel
  •  6 juni 15.00 uur: Orgelconcert door Jan Pieter Karman, met werken van J.S. Bach, Nic. de Grigny en César Franck. Benefietconcert voor Oekraïne.

Vertrouwen
September 2021 - we leven nog steeds in de onzekere tijd van Covid 19 / Corona.
In de Pauluskerk zijn we nog steeds in beweging en doen dat ook graag met anderen. In 'een wereld andersom' zien we de compassie, gelijkwaardigheid en actie met de hele wereld om ons heen.

Dit seizoen 2021-2022 hebben we in ieder geval bij aanvang te maken met beperkingen vanuit de Corona-maatregelen. Dit om te voorkomen dat het virus zich uitbreidt. Wij voelen onze verantwoordelijkheid hierin en zullen onze bijdrage leveren.
Dit betekent dat de activiteiten van lezingen tot zang hierdoor beinvloed zijn. Op het moment dat een activiteit onder druk komt door nieuwe of al geldende gezondheidsmaatregelen zullen wij de veilige route kiezen.
Al dit benoemd hebbende, treft u ook voor het komende jaar een uitgebreid programmaboekje.  We willen dit seizoen in de Pauluskerk op allerlei manieren aan de gang met het thema ‘Vertrouwen’.
We bezinnen ons en laten ons raken. Door de prachtige muziek uit de Barok, door leren omgaan met verdriet en ondersteunen van de ander, door de mensenrechtenacties van Amnesty, door inzichten over vertrouwen vanuit meerdere invalshoeken door elkaar te ontmoeten, samen te zingen, te eten enz... We nodigen iedereen uit die zich graag laat bewegen, om in beweging te komen, mee te doen en verhalen met ons te delen.

U kunt alle bijeenkomsten rustig nalezen in ons jaarprogramma boekje 2021-2022.  Dat is verkrijgbaar in de Pauluskerk of te vinden via deze Link Jaarprogramma